Mercedes-Benz A-Klasse

Bij een nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kunnen drie optiepacks voordelig bijbesteld worden. Het maximale voordeel bedraagt 2.136 euro, op het Premium Plus-pakket.

Mercedes-Benz biedt voordelige optiepacks aan bij de nieuwe A-Klasse die in het voorjaar in de showroom komt te staan. Op het Advantage-pakket zit 678 euro korting, het Premium-pakket komt met 1.488 euro voordeel en voor het Premium Plus-pakket betaal je 2.136 euro minder. De packs zijn ook te combineren met de Launch Edition (zie elders in deze rubriek).

Het Advantage-pakket omvat het Mercedes-Benz-navigatiesysteem, het 10 inch grote display, het Parkeerpakket en eventueel het Spiegelpakket (afhankelijk van de uitvoering van de auto). Prijs vanaf 1.494 euro.

In het Premium-pakket wordt daaraan toegevoegd Keyless Go, stoelverwarming vóór, een sound system, armsteun achter en sfeerverlichting. Het display wordt uitgebreid met combi-instrumenten. Vanaf 1.573 euro.

Het Premium Plus-pakket is nog uitgebreider. Standaard zijn tevens een panoramaschuifdak, multibeam-ledlichten, plus elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie inclusief viervoudige lendensteun. Vanaf 3.509 euro.