De Volvo XC40 zit boordevol veiligheidsvoorzieningen. Dat merk je in de premie van de autoverzekering: zolang je in de nieuwe XC40 blijft rijden ontvang je 10 procent voordeel op de premie.

De Auto van het Jaar 2018, de Volvo XC40, is zoals elke Volvo voorzien van veel veiligheidssystemen. Denk aan Roll Stability Control, Side Impact Protection System, cruise control met snelheidsbegrenzer. Ook het standaard aanwezige IntelliSafe bevat slimme voorzieningen, zoals City Safety, Collision Warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en Cyclist Detection. Allemaal voorzieningen om jou en andere verkeersdeelnemers zo veilig mogelijk te houden.

Volvo Car Insurance weet inmiddels dat deze systemen werken en verstrekt daarom 10 procent premiekorting op de WA/Casco-autoverzekering. Het voordeel geldt vanaf de ingangsdatum van de polis totdat er een wijziging op het kenteken wordt aangetekend, zeg maar zolang je de XC40 blijft rijden. 

Alle voordelen op een rij

  • volop veiligheidstechniek
  • 10% premiekorting
  • op autoverzekering
  • zolang je de XC40 rijdt

Wat je daarvoor doen moet? Je schaft een nieuwe Volvo XC40 aan bij de Volvo-dealer en vraagt daarbij de autoverzekering aan via de Volvo-webapplicatie. Gebruik daarbij de actiecode 'XC40NW'. De hoogte van de premie hangt af van je persoonlijke omstandigheden, de webapp laat zien hoe hoog deze uitvalt.

Update

Volvo Car Insurance heeft deze actie nogmaals verlengd. Online de verzekering aanvragen kan tot 1 februari 2019. Deze offerte dien je vóór 1 maart om te zetten in een polis.