Toyota Auris Touring Sports

Op de Toyota Energy-modellen ontvang je een Hybrid Bonus en/of Energy Voordeel. De actie geldt voor vijf modellen.

Toyota staat bekend om z'n hybride modellen 'zonder stekker'. Het merk zet een aantal van deze modellen in het zonnetje. Tijdelijk biedt het van de Yaris, Auris, Auris Tourings Sports, C-HR en Rav4 een of meerdere Energy-uitvoering(en) aan. Daarop profiteer je van een Hybrid Bonus en/of Energy Voordeel. 

Bijvoorbeeld: de Auris Tourings Sports Energy

Neem bijvoorbeeld de stationwagon Toyota Auris Touring Sports. Daarvan zijn nu diverse Energy-uitvoeringen leverbaar, vanaf 27.750 euro voor de 1.2T Energy. Deze zijn voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen, mistlampen vóór, verwarmbare buitenspiegels, een parkeercamera achter en verkeersbordenherkenning. Bij maximaal voordeel betaal je slechts 25.805 euro.

Er is van de Auris Touring Sports ook een Energy Plus-uitvoering beschikbaar. Die heeft als extra's onder meer cruise control, climate control met gescheiden zones, Smart Entry, privacy glass achter, en het Toyota Touch 2 Go-navigatiesysteem met spraakherkenning en wifi. De 1.8 Hybrid Energy Plus met automaat is al leverbaar vanaf 30.050 euro, exclusief voordeel. Vraag de Toyota-dealer om een berekening op maat.

Rekenvoorbeeld Auris Touring Sports 1.8 Energy automaat
Consumentenadviesprijs € 29.450,-
Af: Hybrid Bonus - € 1.500,-
Actieprijs € 27.950,-

Ook als leaseauto

De Toyota Energy-modellen zijn ook te bestellen met Toyota Private Lease en zakelijke lease. Vraag de Toyota-dealers naar de mogelijkheden en tarieven.