Hybride Toyota-modellen

Dit is hét moment om je auto in te ruilen voor een Toyota. Je ontvangt extra Toyota inruilwaarde op je huidige wagen, bij aanschaf van een hybride nóg meer. 

Denk je eraan je auto in te ruilen voor een andere? Dit is hét moment volgens Toyota. Want  het merk biedt tijdelijk extra inruilwaarde bovenop de waarde van je huidige auto. Kies je voor een hybride model, dan ligt de extra inruilwaarde extra hoog. 

Ga naar de campagne-site, vul het kenteken en de kilometerstand van je huidige auto in en geef aan welke Toyota je zou willen aanschaffen. Dan rolt daar een aanbod van Toyota uit: print de voucher en verzilver deze bij je bezoek aan de Toyota-dealer. De bon is maximaal 2 weken geldig. 

Voorbeeld

Let op: het aanbod geldt alleen voor de door jou in te ruilen auto én het door jou ingevulde te bestellen model. Maak dus zo nodig een nieuwe berekening voor een alternatief en bekijk het verschil. Wij berekenden de inruil van een Seat Ibiza ST uit 2012 voor een nieuwe Toyota Auris Touring Sports.

Bovenop de Ibiza-inruilwaarde van ruim 4.000 euro beloofde Toyota ons circa 2.450 euro extra inruilwaarde; bij bestelling van een hybride Auris TS was dat echter ruim 3.200 euro. Daarmee lag de actieprijs van deze auto op niet veel meer dan 22.150 euro.