Bij Mobility Group Haaker in Heemstede is uw vakantiegeld twee keer zoveel waard! Uw vakantiegeld is namelijk uw korting op een nieuwe Fiat Tipo Hatchback, Stationwagon, 500L of 500X, dus het voordeel loopt in de duizenden euro’s. Er zijn diverse compleet uitgevoerde modellen direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u nog dit jaar op vakantie met uw nieuwe Fiat.

Je kunt kiezen uit vier ideale vakantieauto's, de praktische Fiat 500L, de avontuurlijke Fiat 500X, de comfortabele Fiat Tipo Hatchback en de ruime Tipo Stationwagon. Welke je ook kiest, je komt gegarandeerd uitgerust op je vakantiebestemming aan. Het voordeel kan oplopen tot vele duizenden euro's, dus neem snel contact op met Mobility Group Haaker in Heemstede!


Verdubbel je vakantiegeld!

1x Fiat 500L
Complete uitvoering

De praktische Fiat 500L is de ster van elke vakantie. Dankzij het flexibele interieur vervoer je zelfs de grootste spullen en dankzij het grote glasoppervlak geniet je optimaal van de zon!

Inruilvoorstel of maak een proefrit


Duizenden euro's voordeel

3x Fiat 500X
Diverse luxe uitvoeringen

Wordt het een avontuurlijke vakantie? Dan is de Fiat 500X je stoere metgezel, waarvan er drie fraaie uitvoeringen beschikbaar zijn. Met zijn ruime interieur, complete uitrusting en fijne rij-eigenschappen begint je vakantie al bij de reis.

Inruilvoorstel of maak een proefrit


Voordelig vakantie vieren

2x Fiat Tipo Hatchback
Altijd met ingebouwd navigatiesysteem

De Fiat Tipo Hatchback verwent je, niet alleen op vakantie maar elke dag. Het stijlvolle uiterlijk herbergt een comfortabel en ruim interieur, dat bij al onze auto’s is voorzien van onder meer ingebouwde navigatie. Zo rijd je zorgeloos de zon tegemoet.

Inruilvoorstel of maak een proefrit


Met vakantiegeldverdubbelaar

4x Fiat Tipo Stationwagon
Diverse uitvoeringen beschikbaar

Wat is er nog aantrekkelijker dan een Fiat Tipo? Een Fiat Tipo met meer ruimte! Ook als je met de caravan op vakantie wilt is dit de ideale metgezel, want bij de meeste motoriseringen mag er 1.500 kg aan de trekhaak!

Inruilvoorstel of maak een proefrit