Opel Astra

Zorg dat je precies op tijd een nieuwe Opel aanschaft zodat je belasting bespaart. Er zijn Opel-modellen waarbij dit voordeel kunt optellen bij ander actievoordeel.

De BPM ('aanschafbelasting') op nieuwe auto's wordt algauw aangepast. Dit komt doordat er nieuwe wetgeving ingaat voor het vaststellen van brandstofverbruik en uitstoot van schadelijke gassen; de hoeveelheid daarvan wordt vertaald in de hoogte van de BPM. Zorg dus dat je precies op tijd een nieuwe Opel uit de geselecteerde voorraad aanschaft en profiteer van het lage BPM-tarief. 

Tijdens de Opel precies op Tijd-actie kun je naast deze deal ook in aanmerking komen voor voorraadkorting en voor een gratis MyOpel-betaalpas. Daarmee kan het voordeel oplopen tot richting de 4.000 euro. Maar wees er snel bij want 'op = op'. 

De voorraadkorting geldt voor geselecteerde voorraadmodellen van de Opel Adam, Corsa, Crossland X, Mokka X, Astra, Grandland X, Cascada, Insignia en Zafira. Je vindt deze op de Opel-voorraadsite. De actie van de MyOpel-betaalpas - ter waarde van 1.000 euro - vind je elders in onze actierubriek

Voorbeeld: Opel Astra Online Edition

Als voorbeeld nemen we de Opel Astra hatchback 1.4 in Online Edition. De BPM-besparing van dit model ligt op circa 1.529 euro. Dankzij de extra voorraadkorting betaal je bijvoorbeeld geen 29.162 maar 28.162 euro. En je krijgt de MyOpel-pas. Het totale voordeel ligt dan op ongeveer 3.529 euro. 

Update

Opel heeft deze actie opnieuw geactiveerd; deze loopt nu van 1 tot en met uiterlijke orderdatum 31 oktober 2018 of zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum is 31 maart 2019.