Audi navigatie-update

De Audi-dealers bieden deze zomer voordelig onderhoud voor je auto, airco en navigatie aan. Ook zijn diverse accessoires in de aanbieding. 

Nu kun je bij jouw Audi-dealer terecht om je auto een Zomercheck te laten geven. Voor slechts 19 euro controleren gekwalificeerde monteurs je Audi op zeventien belangrijke onderdelen. Zo weet je direct of je een probleemloze reis kunt maken in je Audi of dat er eerst nog iets aan moet gebeuren. Maak nu een afspraak, tot en met 31 augustus ontvang je bij de Audi Zomercheck gratis een hamamdoek cadeau. 

Tijdens de zomeractie kun je tevens de airco laten controleren. Deze Audi Aircocheck kost maar 19 euro, maar is gratis wanneer onderhoud noodzakelijk is. De onderhoudsbeurt kost 109 euro. 

Alle voordelen op een rij

  • Zomercheck presentje
  • Airco- en navigatie-
  • onderhoud met voordeel
  • Voordelige accessoires

Vergeet ook niet je navigatiesysteem een update te laten geven. Dit is al mogelijk vanaf 199 euro. Combineer je de navigatie-update echter met airco-onderhoud of met een onderhoudsbeurt van je Audi, dan rekent de dealer slechts 99 euro (inclusief montage) voor de update van het navigatiesysteem. 

De Audi-dealer biedt tot slot ook zomerse accessoires met voordeel aan. Er zijn bijvoorbeeld allerhande dakdragers, zoals die inclusief railing voor de Audi A4 Avant: van 299 voor 249 euro. Ook diverse bagageboxen zijn in de aanbieding. Het exemplaar van 405 liter kost nu geen 748,99 euro maar slechts 649 euro. Vraag de dealer naar de aanbiedingen voor jouw Audi. Prettige vakantie!