Seat Ibiza

Kom de Seat Vakantiecheck laten uitvoeren, en/of de voordelige navigatie-update. De Seat-dealer biedt nu ook zomerse accessoires en merchandise met korting aan.

Dat het zomer is gaat bij de Seat-dealers niet ongemerkt voorbij. Monteurs staan gereed om, op afspraak, jouw Seat te inspecteren op dertig belangrijke onderdelen. Onder meer de remmen, motor, ruitenwissers en banden worden geïnspecteerd. De vloeistoffen worden alle bijgevuld. Je krijgt meteen te horen of je probleemloos op reis kunt met je auto. Bij deelname aan deze Seat Vakantiecheck ontvang je gratis een leuke attentie: een Seat-ijsblokjesvorm. 

Nu is het ook de uitgelezen periode om de kaarten van je navigatiesysteem een update te laten geven. Waarom? Omdat je tijdelijk slechts 99 euro betaalt, in plaats van de gangbare prijs van 149 euro. Let op: deze actieprijs geldt alleen in de maanden juni en juli.

Elders in deze rubriek kun je lezen dat Seat voordelige zomerbanden aanbiedt. Maar er zijn meer zomerartikelen met korting bij de dealer verkrijgbaar. Als voorbeeld noemen we 30 procent voordeel op zonwering; een originele Seat-dakkoffer van 549 voor 349 euro; en tablethouders met 50 procent korting. Op diverse Seat-merchandise gadgets (hoofdtelefoons, strandlakens enzovoort) ontvang je tijdelijk 30 procent voordeel. Vraag de Seat-dealer naar alle mogelijkheden en profiteer.