Dubbel voordeel bij Mobility Group Haaker in Amsterdam. Daar krijg je nu tijdelijk bovenop het voordelige Business Pack van de Jeep Compass ook nog 2.000 euro extra inruilwaarde. 

Jeep-dealer Mobility Group Haaker in Amsterdam heeft een interessante aanbieding. Je krijgt tijdelijk 2.000 euro extra voor je oude auto terug, bij aankoop van een Jeep Compass Business Pack. Dat is dubbel voordeel, want deze uitvoering is zelfs zonder de extra inruilwaarde al aantrekkelijk geprijsd. Voor 35.450 euro krijg je een compleet uitgeruste Compass en daar komt de extra korting dus nog bij.

Navigatiesysteem en meer

Actie bij Mobility Group Haaker

  • 2.000 euro inruilvoordeel

  • voordelig Business Pack

  • complete uitrusting

De uitrusting van de Jeep Compass met Business Pack is zeer omvangrijk. Wat dacht je van het uitgebreide Uconnect infotainmentsysteem met navigatiefunctie, Android Auto en Apple Carplay? Ook parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en slimme rijhulpsystemen, zoals lane departure warning, zijn aanwezig. De uitrusting bestaat verder uit 17 inch lichtmetalen wielen, airconditioning met automatische klimaatregeling, digitale radio, stoel- en stuurverwarming, cruise control en keyless entry.

Mobility Group Haaker levert de Compass Business Pack met vier verschillende motoren, zowel benzine- als dieselversies. Ook een automaat of vierwielaandrijving is mogelijk. Maar wees er snel bij, want de oplage is beperkt.

 


Jeep Compass Business Pack

Tot 2.000 euro extra inruilvoordeel
Jeep Compass Business Pack
Nu al verkrijgbaar vanaf 35.450 euro

Profiteer nu van extra inruilvoordeel op de voordelige Jeep Compass met Business Pack. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en motoren. 

Wat is jouw auto waard? of maak een proefrit