Hyundai i30 Fastback

Geen wereldkampioenschap voor Nederland? Toch wel: het Hyundai Inruil WK. Daar ruil je jouw auto in voor een nieuwe Hyundai uit voorraad. Daarbij scoor je tot wel 3.500 euro extra inruilvoordeel.

Op het Hyundai Inruil WK ben jíj topscoorder. Want als je een nieuwe Hyundai koopt, ontvang je extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex-inruilwaarde van je huidige auto. Ook zonder in te ruilen auto bereik je jouw doel. Dan ontvang je namelijk korting. 

Het exacte voordeelbedrag hangt af van het Hyundai-model dat je bestelt. Koop je een nieuwe Hyundai i10, i20, ix20 of Ioniq Hybrid dan ligt het inruilvoordeel op 2.000 euro. Voor de Tucson en Kona bedraagt de inruilpremie 2.500 euro en op de i30 (vijfdeurs, Wagon of Fastback) zelfs 3.500 euro. Zonder inruilauto ligt de korting op 50 procent van het inruilvoordeel voor betreffend model. Dus bijvoorbeeld op 1.750 euro voor de i30.

Het maakt niet uit welk merk auto je inruilt. De actie geldt alleen voor particulieren en klein-zakelijke klanten die een geselecteerd voorraadmodel kopen. De dealer kan je vertellen welke auto's in aanmerking komen. Daarbij geldt: zolang de voorraad strekt. Scoor dus voordat het eindsignaal klinkt.