Opel Astra Sports Tourer

Ga je met jouw Opel op vakantie of wil je gewoon weten hoe het staat met de veiligheid en conditie van je auto? De Opel-dealer voert gratis de Opel Safety Check uit.

Om veilig te blijven rijden in je Opel is het belangrijk af en toe stil te staan bij de staat van de auto. Kan 'ie alle weersomstandigheden aan? Zijn alle vloeistoffen nog op peil? Wat doet de auto bij een plotse noodsituatie? En kan 'ie een vakantie aan?

Omdat je zelf niet alles kunt zien biedt Opel de Safety Check aan. Gratis. De monteurs bij de Opel-dealers lopen daarbij visueel 36 onderdelen na die een essentiële rol spelen bij veilig en probleemloos rijden. De werking van de verlichting en mistlampen, de niveaus van de vloeistoffen, de conditie en spanning van de banden, de ruitenwisserbladen enzovoort. Ook worden de remmen (inclusief de handrem) gecontroleerd op de testbank. 

Na afloop overhandigt de dealer je een overzichtelijk rapport hoe elk gecontroleerd onderdeel ervoor staat. En of er binnen afzienbare tijd een reparatie te verwachten is. Altijd goed om te weten, en een 'must have' voor je op vakantie gaat in je Opel. Maak dus nu een afspraak voor de gratis Opel Safety Check.