Toyota Adventure-modellen

Toyota is trots op de iconische Land Cruiser en Hilux. De extra ruig uitgevoerde C-HR en RAV4 Adventure brengen een hommage aan deze offroaders met een extra stoere uitrusting. En jij kunt deze voordelig aanschaffen.

De Toyota C-HR Adventure is stoer van buiten en comfortabel van binnen. Met zijn side steps en zwarte 18 inch lichtmetalen wielen oogt hij extra stoer, terwijl je vanbinnen geniet van lederen bekleding en JBL premium audiosysteem.

Hetzelfde recept geldt voor de grote RAV4 Adventure, die er nog een elektrisch te openen zonnedak aan toevoegt. Op dit model bedraagt het voordeel 2.750 euro en stap je in vanaf 43.295 euro. Het voordeel ligt tijdelijk nog hoger: liefst 3.250 euro, waardoor deze complete uitvoering vanaf 34.695 euro van jou is. 

Bij het maken van de proefrit maak je ook nog eens kans op een échte roadtrip door IJsland, Canada of Australië. Vraag de Toyota-dealer naar de voorwaarden.

Update

Het voordeel op de C-HR is verhoogd. Toyota heeft deze actie verlengd van 1 oktober tot en met 30 november 2018 of zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum Toyota is 31 december.