Slechts tijdelijk verkrijgbaar: de extra sportieve Mitsubishi Eclipse Cross Intense S. Tegen een beperkte meerprijs krijg je metallic lak, synthetisch lederen bekleding en extra opties.

Maak kennis met de Mitsubishi Eclipse Cross Intense S voor het te laat is. Dit model is slechts tijdelijk leverbaar en wel heel aantrekkelijk.

Standaard en zonder meerprijs levert de Mitsubishi-dealer het Intense S-actiemodel met metallic lak. Je kunt kiezen uit diverse kleuren. Ook worden de voorstoelen - die verwarmbaar zijn - uitgevoerd met mooie, synthetisch lederen bekleding met rode stiknaad.

Bovendien wordt de Eclipse Cross, gebaseerd op het Intense-uitrustingsniveau, ook nog bedeeld met extra's die de SUV er sportiever laten uitzien: 18 inch grote lichtmetalen wielen, zij- en hoekskirts met rode accenten, instaplijsten, sportpedalen en vloermatten.

Voor alle toegevoegde features vraagt Mitsubishi slechts 2.000 euro meerprijs, de rest ontvang je gratis. Daardoor rijd je de 1.5 ClearTec Intense S al vanaf 34.490 euro. Ook verkrijgbaar met CVT-transmissie en 163 pk sterke benzinemotor.

Update

Tijdelijk is ook dit model te combineren met de Mitsubishi Registratiebonus; zie de toelichting op deze actie elders in deze rubriek.