Kia Optima Sportswagon

Ga jij uit je kentekenplaat of is het de Kia-dealer? Want die verstrekt een extra inruilpremie bovenop de waarde van je in te ruilen auto. 

Kia roept consumenten uit om helemaal uit hun kentekenplaat te gaan. Wij denken echter dat het de Kia-dealers zijn die dit doen. Want als jij in september je auto vrijblijvend laat taxeren voor inruil, dan verstrekt Kia bovenop de waarde van jouw auto extra inruilvoordeel tot 1.500 euro. Bestel je een Kia-actiemodel dan mag je daar het productvoordeel van die wagen bij optellen.

De actie geldt bij nieuwkoop van de volgende Kia-modellen: een Picanto, Rio, Stonic, Niro, Venga of Carens. Ook bij een Ceed van de nieuwe generatie Ceed en specifieke voorraadmodellen van de Cee'd Sportswagon, Optima Sportswagon en Sportage geldt de actie. Hoe hoog de extra inruilpremie is hangt af van het te bestellen model en de uitvoering. 

Rekenvoorbeeld Optima Sportswagon DynamicLine
Consumentenadviesprijs € 37.295,-
Stel: inruilwaarde huidige auto - € 7.500,-
Af: extra inruilwaarde - € 1.500,-
Catologuswaarde € 28.295,-

Tijdens de actieperiode kun je ook in aanmerking komen voor een van de vijftig te verloten retro-platenspelers; vraag de Kia-dealer naar de voorwaarden hiervoor.