Kia Picanto

Door te profiteren van de oude BPM-bedragen kan Kia de Picanto, Niro en Sportage tegen scherpe private lease-tarieven aanbieden. 

Tijdelijk kun je al een private lease-contract  afsluiten vanaf 189 euro per maand, all-inclusive, voor de Kia Picanto. 4 jaar lang rijd je elk jaar tot 10.000 kilometer in de vierzits-Picanto 1.0 MPi (67 pk) EconomyLine die de Kia-dealer geheel onderhoudt. Alle noodzakelijke vaste kosten zijn inbegrepen, je betaalt alleen nog de variabele kosten zoals brandstof. Desgewenst kun je, tegen kleine meerprijs, het contract uitbreiden. 

In totaal zijn er drie Kia-modellen voordelig te privéleasen. Naast de Picanto zijn dat de Niro en Sportage. Het gaat om voorraadmodellen die, binnen de overgang naar de nieuwe WLTP-testprocedure, nog aangeboden worden tegen de oude aanschafbelasting (BPM). Dat werkt gedurende de gehele looptijd door in de leaseprijs. Zou je een later geproduceerd model bestellen dan wordt een hogere BPM doorberekend in het private lease-tarief. Terwijl het om dezelfde auto gaat!

Zorg er dus voor dat je een van deze, nog beperkt verkrijgbare modellen kunt leasen. De actie geldt namelijk zolang de voorraad strekt. Draag er zorg voor dat de Kia uiterlijk op 28 februari 2019 geregistreerd is. Een kleine moeite, waarvan je 4 jaar lang profiteert. Vraag de dealer naar een offerte op maat.

Update

Niet langer geldig op de Kia Ceed. Kia heeft de actie verlengd van 1 oktober tot en met 31 december 2018  maar zolang de voorraad (NEDC/Euro 6b-modellen) strekt.