Ook de stationwagonversie van de nieuwe Peugeot 508 verschijnt als First Edition. Met exclusieve uitrusting, in beperkte oplage en inclusief Focal-koptelefoon.

Nu Peugeot ook de 508 stationcar op de markt brengt, is er eerst een introductiemodel. De 508 SW First Edition wordt gebaseerd op het rijke uitrustingsniveau GT maar krijgt desondanks een aantal exclusieve features mee. 

Daaronder zijn het panoramisch schuif/kantel-dak; de tweekleurige lichtmetalen wielen 'Augusta'; speciale dorpel- en grille-omlisting; en de handsfree achterklep. Uniek is ook de anti-slip bekleding van de bagagevloer in Zebrano-look. De AGR-gecertificeerde (ergonomische) stoelen met zwart of rood nappaleder hebben een elektrische verstel-, verwarmings- en massagefunctie.

De First Edition is voorzien van de nieuwste rijhulpsystemen, infotainment en de Peugeot i-Cockpit. De smartphone kan met inductie draadloos opgeladen worden. Een hifi-systeem van Focal, met tien speakers, is standaard op het introductiemodel. Ook inclusief is de Focal Listen-koptelefoon om ook buiten je Peugeot te genieten van klasse audio. 

Wil je de benzinevariant dan krijg je de PureTech 225 mee vanaf 61.790 euro. Dieselen kan met de BlueHDi 180 vanaf 62.570 euro. In beide gevallen is het introductiemodel voorzien van de EAT8-automaat. De beschikbare lakkleuren zijn blauw, wit en grijs. Je kunt de Peugeot 508 First Edition online reserveren; let erop dit te bevestigen bij je Peugeot-dealer.