Kia Picanto

Voorkom dat je straks meer aanschafbelasting moet betalen op de Kia Picanto. De X-Line, uit voorraad leverbaar, komt ook met een inruilpremie tot 1.500 euro.

Kia heeft nog een voorraad staan van de Picanto 1.2 MPi X-Line die je nieuw tegen het lage (BPM-)belastingtarief kunt aanschaffen. Vanwege de overgang naar de WLTP-test wordt de belasting van het model algauw verhoogd, naar verwachting met 1.700 euro. Bestel het model dus zo snel mogelijk om dit bedrag op je rekening te houden.

En wat mooi is: als je jouw huidige auto inruilt voor deze Picanto, profiteer je ook nog eens van een inruilpremie. Dit extra inruilvoordeel ligt op maximaal 1.500 euro. In totaal kun je dus tot 3.200 euro besparen. Inclusief maximaal inruilvoordeel is de Picanto 1.2 MPi X-Line verkrijgbaar vanaf 16.445 euro.

De 1.2 MPi X-Line is een vijfzitsmodel met 84 pk benzinemotor. De Picanto krijgt een X-Line Pack mee, bestaande uit bumpers met zilverkleurige skid plates, een dubbele uitlaat, zwarte panelen rond de wielkasten, aluminium pedalen en een sportief stuurwiel. Het X-Line-uitrustingsniveau voorziet de auto standaard van stuurverwarming vóór, privacy glas, lichtmetalen wielen, lederlook bekleding en deurpanelen.