Subaru XV

De Subaru Winter Editions zijn voorzien van extra bescherming en een winterwielset. In deze Editions zit een voordeel verwerkt.

In een Subaru hoef je niet bang te zijn voor de winter. De modellen zijn betrouwbaar, veilig en voorzien van permanente vierwielaandrijving. Toch wil het merk, dat de waarden 'safe, fun & tough' hoog in het vaandel heeft staan, een tandje bijzetten. Daarom biedt het tijdelijk van de modellen XV, Forester en Outback de Winter Editions aan. 

Deze beperkt verkrijgbare Winter Editions krijgen, ten opzichte van de reguliere modellen, een extra set lichtmetalen wielen voorzien van winterbanden. De passagierscabine en bagageruimte worden uitgerust met dikke rubbermatten, plus een bumperbeschermingsstrip om de laadruimte makkelijk te laden en lossen. Op de extra accessoires verstrekt Subaru, afhankelijk van het te bestellen model, tussen de 1.000 en 1.200 euro voordeel. 

Alle voordelen op een rij

  • winterwielset en
  • extra bescherming 
  • voordelig verkrijgbaar

De Winter Editions zijn te bestellen in de uitrustingsniveaus Comfort, Luxury en Premium. Een Continu Variabele Transmissie is standaard, evenals het veiligheidssysteem EyeSight. Vraag de Subaru-dealer naar de beschikbare voorraad en de actieprijzen. In combinatie met het WLTP/BPM-voordeel (zie de actie elders in deze rubriek) ontvang je extra voordeel.