Volkswagen Up!

Een Volkswagen Up! uit voorraad lease je als particulier nu al vanaf 199 euro per maand, all-in. Er zijn drie verschillende uitvoeringen.

Volkswagen biedt voordelig private lease aan voor drie uitvoeringen van de Up!. Je hebt de keuze uit de Take Up!, de Move Up! en High Up!, alle beperkt uit voorraad verkrijgbaar. De basisversie Take Up! is all-inclusive al te rijden vanaf 199 euro per maand. Je betaalt alleen nog de brandstof en eventuele andere variabele kosten. 

Maar het wordt nog mooier: de rijker uitgeruste Move Up! rijd je tijdelijk voor de prijs van de Take Up!, dus ook vanaf 199 euro per maand. De extra accessoires bestaan uit bijvoorbeeld een multimediasysteem, smartphone-integratie en de Boordcomputer Plus. Verder is een noodremsysteem standaard, evenals automatische koplampschakeling.

Tot slot is er ook nog de topuitrusting High Up!. Voorraadmodellen hiervan kun je nu leasen vanaf 229 euro per maand. De High Up! is uitgerust met onder meer lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter, cruise control, mistlampen vóór en een met leder beklede pookknop, handremgreep en stuurwiel. 

Voor de actietarieven kun je 48 maanden 10.000 kilometer per jaar rijden. Vraag de Volkswagen-dealer naar een offerte op maat. Het Keurmerk Private Lease is van toepassing op Volkswagen Private Lease.