Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota is hét merk van hybride modellen zonder stekker. Probeer er een - en als je 'em bestelt ontvang je de Hybrid Electric Bonus. 

Al meer dan 20 jaar produceert Toyota hybride auto's. Allemaal met automaat. Allemaal zuinig. De meeste zijn stekkerloos, zodat je niet hoeft op te laden en ook niet met een lege accu komt te staan. Tijdens de Toyota Hybrid Electric Challenge ontvang je een Hybrid Electric Bonus op alle hybride modellen - ook op de plug-in hybride Prius. 

Hoe hoog de bonus uitvalt hangt af van het model dat je bestelt. Kies je voor een Yaris Hybrid of Rav4 Hybrid dan ontvang je 1.000 euro Hybrid Electric Bonus. Op de hybride Toyota Auris of Auris Touring Sports bedraagt de bonus 1.500 euro. Dé Toyota hybride, de Prius (inclusief de Prius+ en Plug-In Hybrid), is goed voor 2.000 euro bonus. Op de Toyota C-HR Hyrid ontvang je zelfs 2.400 euro Hybrid Electric Bonus. 

Rekenvoorbeeld Toyota Prius 1.8 Hybrid Active aut.
Consumentenadviesprijs € 31.595,-
Af: Hybrid Electric Bonus - € 2.000,-
Actieprijs € 29.595,-

Tijdens de actieperiode kun je ook deelnemen aan de Toyota Hybrid Electric Challenge, een kennismakingsrit in een hybride Toyota waarbij je zo zuinig mogelijk rijdt aan de hand van de Eco-software. Daarbij maak je kans een elektrische fiets te winnen; vraag de Toyota-dealer naar de voorwaarden.