BMW 4 Serie Cabrio en 4 Serie Coupé

Bezit je twee BMW-modellen, dan loont het deze (beide) te verzekeren bij het merk zelf. Je ontvangt 100 euro cashback. Bovendien wordt de gunstigste premiekorting gehanteerd voor beide auto's.

Ben je in de gelukkige positie dat je twee BMW-modellen bezit, dan loont het om beide te verzekeren via de BMW-dealer. Je komt namelijk in aanmerking voor 100 euro cashback als je voldoet aan de volgende voorwaarden.

Je sluit een BMW Top Cover allrisk-autoverzekering af voor twee BMW-modellen; deze dienen bij aanschaf nieuw te zijn of uit de BMW Premium Selection van jong gebruikte BMW's afkomstig. Je vraagt beide verzekeringen aan tussen 19 september 2018 en 31 december 2018. De ingangsdatum voor de twee verzekeringen ligt op uiterlijk 1 maart 2019. 

Behalve de cashback profiteer je van extra voordeel. BMW hanteert op beide auto's namelijk de meest gunstige premiekorting van de twee. De BMW Top Cover-verzekering kent een nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding van 3 jaar. Bij schadeherstel door de BMW-dealer geldt geen eigen risico. Je beschikt gratis over vervangend vervoer. De BMW-dealer vertelt je alles over deze WA/Casco-verzekering.