BMW wielset

BMW biedt tijdelijk fraaie wielsets met winterbanden voordelig aan. Op geselecteerde modellen ontvang je nu 15 procent korting.

'Straks is het weer zover', waarschuwt BMW: voor je 't weet rijd je in Nederland stapvoets omdat het sneeuwt. Of, nog erger, glibber je onderuit. Zorg dus tijdig dat jouw BMW van winterbanden wordt voorzien. Het is het handigst om een volledige winterwielset voorhanden te hebben, dat wisselt makkelijk en is het best voor het behoud van de banden.

Daarom kun je nu al voordelig BMW-winterwielsets aanschaffen. Je bestelt deze in de BMW-webshop, waarna de dealer de sets monteert. Gebruik bij bestelling de kortingscode 'wintersrijplezier' en je ontvangt op geselecteerde wielsets 15 procent korting. 

Zo zijn bijvoorbeeld de 18 inch grote lichtmetalen wielen met Y-spaken (styling 566) inclusief winterbanden er nu al vanaf 567,01 euro per stuk. De zwarte velgen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met 'runflat'-banden. BMW biedt deze aan met Pirelli Winter Sottozero 3 rf-banden in de maat 225/50 R18 95H. Vraag zonodig de dealer naar de beschikbare wielsets voor jouw BMW.