Dankzij twee nieuwe, krachtige benzinemotoren is de Jeep Renegade aantrekkelijker dan ooit. De Renegade is niet alleen sterker geworden, hij is ook zuiniger en dat heeft een positieve invloed op de prijs. Je rijdt nu al in een complete Renegade Opening Edition vanaf 26.990 euro. Tevens heeft Mobility Group Haaker in Amsterdam als enige dealer in Nederland een versie met automatische versnellingsbak. Kom dus snel proefrijden!

De Jeep Renegade 2019 oogt nog stoerder dan voorheen en biedt nog meer gebruiksgemak. Dankzij nieuwe rijhulpsystemen ligt de veiligheid op een hoger niveau en met het grote, centrale aanraakscherm heb je alle functies onder handbereik. De uitgebreide standaarduitrusting omvat onder meer navigatie, klimaatregeling in twee zones en een digitale radio-ontvanger (DAB+).

De nieuwe benzinemotoren geven de 2019 Jeep Renegade niet alleen krachtige prestaties, maar ook een heel eigen karakter. Een ervaring die je het beste zelf kunt beleven bij MGH in Amsterdam. Er zijn diverse modellen beschikbaar voor een proefrit, waaronder een 150 pk sterke motor met automaat. Deze auto is momenteel uniek in Nederland.

Ervaar de nieuwe Jeep Renegade zelf, maak snel een afspraak bij Mobility Group Haaker in Amsterdam!


Jeep Renegade

Maak nu een unieke proefrit!
Jeep Renegade Limited 1.3T 150pk Automaat
Exclusief bij Mobility Group Haaker

Momenteel is er maar één nieuwe Renegade in Nederland met een automatische versnellingsbak en deze is van MGH! Maak dus snel een afspraak voor een unieke proefrit met deze soepel schakelende DCT-automaat.

Maak een proefrit of Wat is jouw auto waard?