Volkswagen Touran

Het private lease-contract voor een Volkswagen uit voorraad is nu echt 'all-inclusive' dankzij de gratis brandstofpas met een tegoed van 500 euro.

Als je een Volkwagen met private lease wilt bestellen, ben je voordeliger uit met een exemplaar uit de voorraad. Die kun je vrij direct rijden én je ontvangt een gratis tankpas. De waarde daarvan bedraagt 500 euro. Als je circa 10.000 km/jaar rijdt bij een verbruik van 1 op 18 kun er wel een half jaar mee toe. 

De actie geldt voor voorraadmodellen van de Volkswagen Touran, Tiguan, T-Roc, Golf, Golf Variant, Polo en Up!. De actie kan worden gecombineerd met het voordeeltarief van de Up! (zie elders in deze rubriek), zo heb je nog meer voordeel.  

Volkswagen Private Lease valt onder het Keurmerk Private Lease. Het is een all-inclusive product: alle benodigde vaste kosten zijn in de leaseprijs begrepen. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals parkeergeld en wasbeurten. Vraag de Volkswagen-dealer naar alle mogelijkheden en een prijsopgave op maat.