Mazda 2

Het sportief uitgevoerde actiemodel Mazda 2 Sport Selected wordt, dankzij 2.995 euro optievoordeel, aangeboden vanaf 18.290 euro. Met een rijke, comfortabele uitrusting.

Je kunt natuurlijk een gewone Mazda 2 kopen. Actiemodel Mazda 2 Sport Selected heeft echter sportieve en comfortaccessoires extra, en is nog voordelig bovendien.

Mazda brengt 2.995 euro aan features niet in rekening, zodoende ligt de prijs van het actiemodel op slechts 18.290 euro. Zakelijke rijders kunnen leasen met een netto bijtelling vanaf 130 euro per maand.

In de basis is het actiemodel een Mazda 2 met SkyActiv-G 90-motor en vijfbak in TS-uitrusting. De toegevoegde exterieuruitrusting bestaat uit 16 inch lichtmetalen velgen in Black metallic, privacy glass achteraan, led-mistlampen vóór en een haaienvin-antenne. 

Verder heeft de 2 Sport Selected een achteruitrijcamera, Lane Departure Warning, een 7 inch lcd-touchscreen, geïntegreerde navigatie, DAB+ digitale radio, MZD Connect multimedia- en smartphoneconnectiviteit en meer. Wat een complete auto, en nog betaalbaar ook.

Update februari 2019

De Sport Selected-uitvoering is nu ook beschikbaar voor de Mazda CX-3. De korting is gelijk aan die van de Mazda 2, de inhoud van het pakket ook. 

Update oktober 2019

De actie is nu ook geldig op de CX-5.