Mini Cooper S driedeurs

Laat je nieuwe Mini Cooper S fraai aankleden tot de strakke Knightsbridge Edition. Het optiepack krijg je met voordeel tot ruim 4.700 euro. 

Koop je een Mini driedeurs of vijfdeurs hatchback, een Mini Cabrio, Clubman of Countryman in Cooper S-uitvoering? Laat 'em dan met een speciaal optiepack aankleden tot de Knightsbridge Edition. Het pack komt met ruim voordeel, afhankelijk van de te bestellen Mini tot wel 4.703 euro. Je hebt al een driedeurs Mini Cooper S Knightsbridge Edition vanaf 40.990 euro.

Het optiepakket is bijzonder uitgebreid. Laten we beginnen met de John Cooper Works Aerodynamica Kit, grote Track Spoke-wielen met runflat banden, een achterspoiler in de kleur van het dak, plus sportstoelen. Andere mooie features zijn het panoramadak en het Mini Yours-stuurwiel dat met leder is bekleed.

Op de auto zit onder meer automatische, bi-zone airco, Park Distance Control voor en achter, cruise control, een navigatiesysteem en automaat. Ook het Binnenlichtpakket, Opbergpakket en Mini Excitement Package zijn standaard. 

Update

Deze speciale uitvoering is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.