Opel Corsa

Omdat Opel 120 jaar bestaat biedt het een financiering aan voor slechts 120 euro per maand. Je lost zorgeloos een nieuwe Opel Karl of Corsa in 5 jaar af met Opel2Go.

In 2019 is het 120 jaar geleden dat Opel auto's begon te bouwen. Het jarige merk trakteert met een aantrekkelijke financiering bij aankoop van een nieuwe Opel Karl of Corsa: die los je in 5 jaar tijd af voor slechts 120 euro per maand. Elk jaar kun je 10.000 kilometer rijden; wil je meer kilometers dan valt het maandbedrag iets hoger uit. 

Bij de Opel-dealer kies je een nieuwe Karl of Corsa naar wens uit. Die bestel je met Opel2Go. Bij dit betaalplan wordt de aanschafprijs in drie stukken opgedeeld. Deel 1 bestaat uit een aanbetaling, die je doet bij aflevering - hiervoor kun je overigens de waarde van jouw eventueel in te ruilen wagen gebruiken. Deel 2 bestaat uit 60 maanden lang het vaste actiebedrag van 120 euro. 

Deel 3 vertegenwoordigt de 'gegarandeerde minimum inruilwaarde' die Opel vóóraf vaststelt - zodat je deze niet hoeft te betalen! Dat kan wel (na de 5 jaren), in dat geval wordt de Opel helemaal van jou. Je kunt het resterende bedrag zelfs herfinancieren.

Alle voordelen op een rij

  • nieuwe Corsa of Karl
  • 5 jaar € 120,-/maand
  • geen zorgen restwaarde

Maar je mag de nu te financierden Opel ook gewoon inleveren bij de dealer of inruilen voor een nieuw te financieren model. In beide gevallen ben je geen geld meer verschuldigd en hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele waardedaling van de Opel. 

Voor dit niet-doorlopend krediet van Opel Financial Services geldt een acceptatieprocedure en worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. De Ford-dealer geeft geen financieel advies, vraag daarom in de showroom naar het standaard informatieblad. De Opel-dealer kan wel een berekening op maat voor je maken.