Mercedes-Benz A-Klasse

Een Mercedes-Benz A-Klasse rijden is dichterbij dan ooit. Tijdelijk rijd je de A-Klasse Private Lease al vanaf 399 euro per maand all-inclusive.

Met Mercedes-Benz Private Lease ben je tegen een vast bedrag klaar voor alle benodigde kosten om auto te rijden. Er komt geen gedoe bij kijken want de Mercedes-Benz-dealer regelt alles voor jou. En duur hoeft het evenmin te zijn: voor de A-Klasse Private Lease Edition betaal je slechts 399 euro per maand. Die mag je dan 60 maanden lang rijden, elk jaar 10.000 kilometer ver.

De Private Lease Edition is een nieuwe vijfdeurs Mercedes-Benz A 160 met 109 pk-benzinemotor. Deze heeft een aantrekkelijke uitrusting. Standaard aanwezig zijn onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, Licht- en zichtpakket, een achteruitrijcamera, cruise control, Keyless Go-startfunctie, een lederen stuurwiel en het MBUX-infotainmentsysteem. 

Naar wens kun je de auto uitbreiden met diverse pakketten en opties, daarvoor betaal je een kleine meerprijs per maand. Ook zijn andere A-Klasse-uitvoeringen verkrijgbaar met privélease. Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar een berekening op maat.