De Audi Lease Editions komen standaard met extra uitrusting. Die krijg je met korting, zoveel zelfs dat de A6 Lease Editions voordeliger zijn dan de basisversies! Maak ook kennis met de Lease Editions van de A3 en A4.

Wil je een mooie auto zonder teveel uit te geven dan zijn de Audi Lease Editions het bekijken waard. Deze actiemodellen zijn gebaseerd op de Sport-uitrusting van de Audi A3, A4 en A6. Daardoor hebben de auto's al een sportief in- en exterieur. Denk aan een sportstuur, lichtmetalen velgen en verchroomde in- of uitlaten.

De Lease Editions zijn daarnaast voorzien van een extra optiepack, met comfortaccessoires zoals infotainment of parkeerhulp. Audi voegt deze toe met voordeel tot wel 5.206 euro! De Audi A6 Lease Editions zijn zelfs voordeliger dan de A6 Sport-basisversies.


Audi A3 Sportback

Je voordeel is 3.883 euro!
Audi A3 Sportback en Limousine 

Deze A3 heeft standaard led-koplampen, parkeerhulp achter, automatische snelheidsregeling, comfortairco, een middenarmsteun voorin, bestuurdersinformatiesysteem en MMI-navigatie. Laatstenoemde biedt onder meer Bluetooth-audiostreaming, diverse aansluitpunten en 3 maanden Audi Connect-diensten.

Dankzij het voordeel van 3.883 euro ligt de prijs van het Lease Edition-pakket voor de A3 op slechts 1.600 euro. Daardoor koop je al een A3 Sportback Lease Edition vanaf 34.300 euro en een A3 Limousine Lease Edition vanaf 34.800 euro.


Audi A4

Liefst 5.206 euro optievoordeel!
Audi A4 Limousine en Avant

Ook op de A4 zit het bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, MMI-navigatie en 3 maanden Audi Connect-diensten. Verder krijg je cruise control, comfortairconditioning, led-koplampen met dynamische knipperlichten achter en diefstalalarm. Tijdelijk wordt zonder meerprijs standaard een S Tronic-automaat meegeleverd. 

Je betaalt slechts 1.050 euro voor het Lease Edition Pack, als je de  A4 g-tron bestelt zelfs maar 900 euro. De 35 TFSI-uitvoering met nieuwe benzinemotor is al vanaf 42.360 euro leverbaar, dan krijg je de Limousine mee. De Avant is vanaf 44.660 euro te bestellen.


Audi A6 Avant

Voordeliger dan de basisuitvoering!
Audi A6 Limousine en Avant

De Audi A6 Lease Editions worden standaard geleverd met de Audi Virtual Cockpit, het Audi sound system, MMI-navigatie Plus en de Audi-smartphone interface. Voorin zijn de stoelen elektrisch te verstellen. De buitenspiegels kunnen elektrisch verwarmd, ingeklapt en versteld worden en hebben tevens een automatische dimfunctie.

Het voordeel op de A6 Lease Editions bedraagt 3.907 euro. Daarmee betaal je voor de Lease Editions zelfs flink minder dan de A6 Sport-basisversie: vanaf 64.250 euro voor de Limousine en vanaf 67.650 euro voor de Avant Lease Edition.