Op maandag 11 februari gaat The Big Event weer van start bij de Opel-dealers. Dit keer kun je een gratis tankpas, inruilbonus, kosteloze accessoires en actierente krijgen. Dat kan zomaar de 2.750 euro overstijgen.

Tijdens de campagne The Big Event bieden Opel-dealers traditioneel veel voordeel. Ook dit keer kan het niet op. Bij aankoop van een nieuwe Opel-personenauto kun je zomaar in aanmerking komen voor extra inruilwaarde, én een gratis tankpas, én gratis accessoires én een voordelig krediet. Tel al het voordeel op en het kan oplopen tot boven de 2.750 euro. 

Gratis tankpas

Bij aflevering van de nieuwe Opel (uitgezonderd de elektrische Ampera-e) ontvang je een Travelcard met 500 euro saldo. Dat bedrag kun je tot een jaar na afgifte besteden aan brandstof en wasbeurten, bij tankstations herkenbaar aan het Travelcard-logo. 

Extra inruilwaarde: 2.000 euro

Als je een auto inruilt ontvang je bovenop de AutoTelex-waarde 2.000 euro extra inruilwaarde (1.000 euro bij aankoop van een Opel Karl). De inruilbonus geldt bij aanschaf van een Opel Adam, Corsa, Crossland X, Mokka X, Grandland X, Astra, Cascada, Zafira en Insignia.

Gratis opties: 250 euro

Bestel tegelijk met de nieuwe Opel accessoires: daarvan mag je 250 euro aan opties gratis uitzoeken. Geldig op alle personenauto's behalve de Ampera-e.

Opel Insignia Sports Tourer

Scherpe financiering: 4,99 procent rente

Ook kun je een groot deel van de aanschafprijs - met een minimum van 3.000 euro - via een niet-doorlopend krediet van Opel Finance financieren. Dan maak je gebruik van de actierente van 4,99 procent. Vraag de Opel-dealer naar de voorwaarden. 

Verdubbelaar: kans op nóg meer voordeel

Van 28 januari tot en met 14 februari loopt bij de dealers ook de Verdubbelaar-loterij, waarbij elke dag één koper geen 2.000 maar 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Vraag de Opel-dealer naar de voorwaarden.