BMW Executive Editions

BMW biedt tijdelijk van bijna alle modellen een Executive Edition aan. Het recept is simpel: diverse extra's voor een kleine meerprijs.

BMW geeft tijdelijk veel voordeel op heel veel modellen: van 2 Serie tot 6 Serie, van X1 tot X4 en zelfs de sportieve Z4: allemaal zijn ze nu verkrijgbaar als Executive Edition, waarbij het voordeel kan oplopen tot 5.189 euro.

2 Serie Coupé en Cabrio

Op de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio bedraagt het voordeel van de Executive Edition 2.240 euro. Je krijgt nu tijdelijk voor 500 euro extra's zoals een alarmsysteem, airconditioning met automatische klimaatregeling en een uitgebreider navigatiesysteem.

2 Serie Active Tourer en Gran Tourer

Het maximale voordeel van 5.189 euro is van toepassing op de 2 Serie Active Tourer. De Exective Edition van de MPV heeft een meerprijs van 1.995 euro en bestaat uit een sportstuur, een alarm, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren, cruise control, led-koplampen, een head-up display en een uitgebreid navigatiesysteem.

3 Serie Sedan

Ook op de nieuwe 3 Serie krijg je voordeel, tot 3.072 euro. Voor 995 euro extra krijg je de extra's van de Executive Edition, dat zijn bij de 3 Serie een alarm, led-mistlampen, een grotere brandstoftank, een uitgebreid digitaal instrumentenpaneel en extra connectiviteitsmogelijkheden.

3 Serie Gran Turismo

Op de ruime 3 Serie Gran Turismo bedraagt het voordeel van de Executive Edition 3.169 euro. De uitvoering omvat een sportstuur, een alarm, airco met twee zones en een uitgebreider navigatiesysteem. De meerprijs voor deze extra's bedraagt tijdelijk 995 euro.

4 Serie 

2.336 euro is het voordeel op de Executive Editions van de 4 Serie Coupé, Gran Coupé en Cabrio. Voor 995 euro extra krijg je nu een alarm, een uitgebreider instrumentarium en een groter beeldscherm voor het multimedia- en navigatiesysteem.

5 Serie

Op de modellen van de 5 Serie krijg je voor 495 euro een uitgebreider navigatiesysteem en een multifunctioneel instrumentenpaneel. Het voordeel bedraagt 722 euro.

6 Serie Gran Turismo

De ruime 6 Serie Gran Turismo is verkrijgbaar als High Executive Edition, voor 2.495 euro extra. Het voordeel is 2.728 euro en het pakket bestaat uit onder andere comfortstoelen, sfeerverlichting, adaptieve led-koplampen en live-verkeersinformatie.

X1 en X2

Veel korting krijg je op de X1 Executive Edition, maar liefst 4.872 euro. Op de X2 bedraagt het voordeel 4.818 euro. Op beidemodellen krijg je voor 1.995 euro extra onder meer een sportstuur, een alarm, een elektrisch bedienbare achterklep, led-koplampen, parkeersensoren, cruise control, een navigatiesysteem en een dead-up display.

X3 en X4

BMW geeft op de X3 en X4 Executive Edition 2.666 euro korting. De tijdelijk verkrijgbare uitvoering kost 995 euro extra en is voorzien van een alarm, led-mistlampen, een cd-speler, een uitgebreid navigatiesysteem en een digitaal instrumentenpaneel.

Z4

Zelfs de nieuwe Z4 is verkrijgbaar als Executive Edition. Het voordeel bedraagt 2.356 euro. De extra's? Een alarm, een digitaal instrumentarium en extra connectiviteitsopties. BMW vraagt nu 995 euro voor deze update.