Ford Fiesta

Bij Ford krijg je bij aankoop van een Ka+, Fiesta, EcoSport, Focus, C-Max, Kuga of Mondeo Hybrid tijdelijk een Upgrade Bonus. Inmiddels kan deze oplopen tot 3.000 euro.

Bij aankoop van een nieuwe Ford Ka+, Fiesta, EcoSport, Focus, C-Max, Kuga of hybride Mondeo ontvang je nu een Upgrade Bonus. Het bedrag van die bonus kun je besteden aan een luxere uitvoering, losse opties, optiepakketten, korting op de financiering of gewoon korting op het aankoopbedrag. De keus is aan jou.

Deze actie is geldig op diverse Ford-modellen en de bonus verschilt per model. Bij de Ka+ en Fiesta ontvang je 750 euro bonus. Bij de Focus (inclusief de Focus ST) loopt het bedrag op tot 1.000 euro en als je kiest voor de C-Max dan mag je zelfs 2.000 euro besteden aan opties of korting. Op de Kuga is 2.500 euro te behalen.

Update

Je ontvangt nu een extra hoge Upgrade Bonus - geen 1.500 maar 2.000 euro - op de EcoSport. Nieuw is de 3.000 euro hoge Upgrade Bonus op de hybride Mondeo in de uitvoeringen ST-Line en Vignale. Ford heeft deze actie nogmaals verlengd, tot en met 30 september 2019.