Opel Business Executive-actie

Bij Opel kun je nu voor slechts 120 euro upgraden naar de meest luxe uitvoering van de Astra, Grandland X en Insignia. Het voordeel kan oplopen tot 2.630 euro

Opel biedt nu een upgrade naar het hoogste uitrustingsniveau aan voor slechts 120 euro. De Business Executive-uitvoering is voorzien van diverse fijne extra’s en daarvoor betaal je tijdelijk heel veel minder. De inhoud van de meest luxe uitvoering verschilt per model. Het grootste voordeel haal je op de Grandland X: 2.630 euro.

Bij de Astra Business Executive krijg je voor 120 euro krijg je tijdelijk een navigatiesysteem met 8 inch beeldscherm, een ergonomische comfortstoel, diverse rijhulpsystemen en automatische klimaatregeling. De Opel Grandland X Executive is voorzien van een navigatiesysteem, digitale radio, 18 inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren voor en achter. De upgrade van de Opel Insignia bestaat uit ergonomische comfortstoelen, 17 inch lichtmetalen wielen, automatische klimaatregeling, een navigatiesysteem en keyless entry&start.