Volkswagen Tiguan

Volkswagen geeft extra korting op zijn Business-modellen. Korting betekent voor zakelijke rijders: minder bijtelling.

Volkswagen geeft tijdelijk extra korting op zijn Business-modellen. Dat wil zeggen dat je bovenop het standaard pakketvoordeel als zakelijke rijder nog meer korting krijgt, tot wel 6.000 euro. Deze aanbieding is geldig op de Polo, Golf, Tiguan, Passat, Arteon, Touran en T-Roc.

Elke Business-uitvoering van Volkswagen is uitgerust met een multimediasysteem met navigatiefunctie, smartphone-integratie via Apple CarPlay, digitale radio en online-services. Ook een diefstalalarm en adaptieve cruise control zijn standaard. Alle modellen zijn er ook als Business R, met als belangrijkste toevoeging een sportief exterieurpakket met specifieke bumpers, lichtmetalen wielen en side skirts. Voor de Golf en Passat zitten ook het R-Line interieur- en exterieurpakket in het vat.

Het voordeel verschilt per model. Op de T-Roc loopt het voordeel op tot 1.480 euro, op de Tiguan tot maximaal 2.700 euro, op de Passat (Variant) tot 4.200 euro. De hoogste korting ontvang je op de Arteon: 6.000 euro.

Update

Volkswagen heeft deze actie verlengd tot en met 27 december 2019. De voordeelbedragen hierboven zijn aangepast aan het prijspeil december 2019.