Volkswagen Tiguan

Volkswagen geeft extra korting op zijn Business-modellen. Korting betekent voor zakelijke rijders: minder bijtelling.

Volkswagen geeft tijdelijk extra korting op zijn Business-modellen. Dat wil zeggen dat je bovenop het standaard pakketvoordeel als zakelijke rijder nog meer korting krijgt, tot wel 8.300 euro. Deze aanbieding is geldig op de Polo, Golf, Tiguan, Passat, Arteon, Touran en T-Roc.

Elke Business-uitvoering van Volkswagen is uitgerust met een multimediasysteem met navigatiefunctie, smartphone-integratie via Apple CarPlay, digitale radio en online-services. Ook een diefstalalarm en adaptieve cruise control zijn standaard. Alle modellen zijn er ook als Business R, met als belangrijkste toevoeging een sportief exterieurpakket met specifieke bumpers, lichtmetalen wielen en side skirts.

Het voordeel verschilt per model. Op de Polo loopt het maximale voordeel op tot 2.300 euro, op de T-Roc tot 2.380 euro op de Golf tot 3.600 euro. De Business-uitvoering van de Tiguan is nu verkrijgbaar met maximaal 3.700 euro voordeel en de Touran met 4.350 euro. Maximaal 6.000 euro is het voordeel op de Arteon en op de Passat kun je grootste korting van 8.300 euro krijgen.