Volkswagen Tiguan

Volkswagen geeft extra korting op zijn Business-modellen. Korting betekent voor zakelijke rijders: minder bijtelling.

Volkswagen geeft tijdelijk extra korting op zijn Business-modellen. Dat wil zeggen dat je bovenop het standaard pakketvoordeel als zakelijke rijder nog meer korting krijgt, tot wel 8.300 euro. Deze aanbieding is geldig op de Polo, Golf, Tiguan, Passat, Arteon, Touran en T-Roc.

Elke Business-uitvoering van Volkswagen is uitgerust met een multimediasysteem met navigatiefunctie, smartphone-integratie via Apple CarPlay, digitale radio en online-services. Ook een diefstalalarm en adaptieve cruise control zijn standaard. Alle modellen zijn er ook als Business R, met als belangrijkste toevoeging een sportief exterieurpakket met specifieke bumpers, lichtmetalen wielen en side skirts. Voor de Golf en Passat zitten ook het R-Line interieur- en exterieurpakket in het vat.

Het voordeel verschilt per model. Op de Polo loopt het maximale voordeel op tot 2.300 euro, op de T-Roc tot 2.380 euro op de Golf en Tiguan tot 3.600 euro. De Business R-uitvoering van de Touran is nu verkrijgbaar met maximaal 4.350 euro voordeel. Wel 6.000 euro is het voordeel op de Arteon en op de Passat kun je grootste korting van 8.300 euro krijgen.

Update

Volkswagen heeft deze actie verlengd tot en met 27 december 2019. Enkele specificaties en voordeelbedragen hierboven zijn aangepast aan de nieuwe voorwaarden.