Hyundai Kona

Hyundai viert het voorjaar met een Lente Bonus. Dat is een korting bij aankoop van een nieuw Hyundai-model. Je kunt deze auto ook nog voordelig financieren met de 50/50 Deal.

Het voorjaar dient zich aan, ook in de Hyundai-showrooms. Particulieren die nu een nieuwe Hyundai kopen, profiteren op bijna elk model van een Lente Bonus. Dat is een kortingsbedrag - ongeacht of je wel of niet een auto in te ruilen hebt. De hoogte van het bedrag hangt af van het model dat je bestelt, de bonus kan oplopen tot wel 2.000 euro.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de nieuwe Hyundai voordelig te financieren met een 50/50 Deal. Bij aflevering betaal je slechts 50 procent van de aankoopwaarde, of je gebruikt hiervoor de waarde van een eventuele inruilauto. De rest van de aanschafprijs los je gespreid af over 36 maanden, in vaste termijnbedragen. Hierover rekent Hyundai Finance slechts 1,99 procent rente. 

Alle voordelen op een rij

  • tot € 2.000 Lente Bonus
  • 50/50 Deal
  • 1,99% actierente

Let op, de Hyundai-dealer is een bemiddelaar van Hyundai Finance en kan je daarom geen financieel advies geven. Vraag in de showroom naar het standaard informatieblad met alle informatie over deze financiering. We kunnen alvast vertellen dat het gaat om een niet-doorlopend krediet dat bij het BKR in Tiel wordt geregistreerd. Voor elk Hyundai-model geldt een maximaal kredietbedrag.