Volvo V40 Cross Country

Volvo biedt tijdelijk extra luxe en voordelige uitvoeringen aan van de V40 Polar+. De Polar+ Sport en Polar+ Luxury zijn uitgerust met heel veel extra’s voor een kleine meerprijs.

Volvo verkoopt op dit moment alleen Polar-uitvoeringen van de V40, die relatief voordelig zijn geprijsd. Het merk doet daar nu nog een schepje bovenop met de Polar+ Sport en Polar+ Luxury, uitvoeringen waarbij je tot 11.000 euro korting krijgt.

V40 Polar+ Sport

Volvo biedt de Polar+ Sport-uitvoering aan met 152 pk sterke T3-benzinemotor en een D3 diesel met 150 pk. De prijs van de benzineversie bedraagt 32.995 euro. Dat is 2.500 euro meer dan de 122 pk sterke benzine-uitvoering in Polar+-uitvoering kost. Naast 32 pk extra krijg je voor 2.500 euro een enorme pakket met extra’s, waaronder digitale radio, een panoramadak, instelbare stuurbekrachtiging, privacy glass, keyless startsysteem, een parkeercamera, een inparkeersysteem, een alarm en een audiosysteem van Harman Kardon. Dat is nog niet alles, want de V40 Polar+ Sport is ook voorzien van R-Design-pakket, met sportieve aankleding van in- en exterieur. In het pakket zitten onder andere sportstoelen met leren bekleding, een sportief uitziende voorbumper, een opvallende difussor en een verlichte pookknop.

Polar+ Luxury

De Luxury-uitvoering kost met T3 benzinemotor hetzelfde als de Sport-versie, 32.995 euro. De extra uitrusting is gelijk, maar in plaats van het R-Design-pakket is de Polar+ Luxury voorzien van een Cross Country-upgrade met SUV-achtige aankleding, zoals kunststof beschermingspanelen, hoogglans zwarte accenten, met leer beklede stoelen, extra bodemspeling, aluminiumkleurige skidplates onder de bumpers, een specifieke voorbumper en dakrails.