Business Intense-voordeel op veel Seat-modellen

Seat heeft de Business Intense-modellen in de aanbieding. Je krijgt extra opties met korting, die kan oplopen tot 2.415 euro. De actie is geldig op de de Ibiza, Ateca en Arona.

Seat geeft extra korting op de Business Intense-modellen van de Ibiza FR, Ateca en Arona. De korting verschilt per model en bedraagt maximaal 2.415 euro. De Business Intense-modellen zijn uitgerust met diverse populaire features. Tijdelijk kun je op de Ateca Business Intense een extra inruilpremie ontvangen.

Ibiza: tot 1.415 euro voordeel

Seat biedt bij de Ibiza twee Business Intense-uitvoeringen aan, op basis van de sportieve Ibiza FR en op basis van de luxe Ibiza Style. De extra uitrusting bestaat minimaal uit een navigatiesysteem met 8 inch aanraakscherm, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en privacy glass. Het maximale voordeel bedraagt 1.415 euro.

Ateca: tot 2.415 euro voordeel

Bij de Ateca kun je op basis van de Style, Xcellence of FR Business Intense-voordeel krijgen. Je krijgt in elk geval een mediasysteem met 8 inch aanraakscherm, digitale radio en een inparkeersysteem. De overige features verschillen, van privacy glass tot DAB+ of een Topview-camera.

Arona: tot 2.355 euro voordeel

Ook de Arona geldt de Business Intense-aanbieding op drie uitvoeringen: Style, Xcellence en FR. De extra zijn minimaal een achteruitrijcamera, park assist, keyless entry, cruise control met afstandsradar, een draadloze telefoonlader en een mediasysteem met 8 inch beeldscherm.

Update

Niet langer zijn Business Intense-uitvoeringen van de Seat Leon en Mii verkrijgbaar.