Business Intense-voordeel op veel Seat-modellen

Seat heeft de Business Intense-modellen in de aanbieding. Je krijgt extra opties met korting, die kan oplopen tot 2.955 euro. De actie is geldig op de de Mii, Ibiza, Leon, Ateca en Arona.

Seat geeft extra korting op de Business Intense-modellen van de Mii, Ibiza, Leon, Ateca en Arona. De korting verschilt per model en bedraagt maximaal 2.955 euro. De Business Intense-modellen zijn uitgerust met diverse populaire features.

Mii: 220 euro voordeel

De Mii Style Intense is uitgerust met licht, parkeer- en regensensoren, cruise control, led-dagrijverlichting en een in hoogte verstelbare bestuurderstoel. De vanafprijs bedraagt 13.700 euro, de korting 220 euro.

Ibiza: tot 1.415 euro voordeel

Seat biedt bij de Ibiza twee Business Intense-uitvoeringen aan, op basis van de sportieve Ibiza FR en op basis van de luxe Ibiza Style. De extra uitrusting bestaat minimaal uit een navigatiesysteem met 8 inch aanraakscherm, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en privacy glass. Het maximale voordeel bedraagt 1.415 euro.

Leon: tot 2.955 euro voordeel

Seat biedt de Leon drie uitvoeringen aan met Business Intense-extra’s: Style, Xcellence en FR. De extra uitrusting omvat minimaal een mediasysteem met 8 inch touchscreen, parkeersensoren voor en achter, digitale radio, een draadloze telefoonlader, automatisch grootlicht, lane assist en verkeersbordenherkenning.

Ateca: tot 2.520 euro voordeel

Bij de Ateca kun je op basis van dezelfde uitvoeringen als bij de Leon het Business Intense-voordeel krijgen, maar de extra verschillen. Je krijgt minimaal een mediasysteem met 8 inch aanraakscherm, digitale radio, een inparkeersysteem en privacy glass.

Arona: tot 2.355 euro voordeel

Ook de Arona geldt de Business Intense-aanbieding op drie uitvoeringen: Style, Xcellence en FR. De extra zijn minimaal een achteruitrijcamera, park assist, keyless entry, cruise control met afstandsradar, een draadloze telefoonlader en een mediasysteem met 8 inch beeldscherm.