Business Intense-voordeel op veel Seat-modellen

Seat heeft de Business Intense-modellen in de aanbieding. Je krijgt extra opties met korting, die kan oplopen tot 2.415 euro. De actie is geldig op de de Mii, Ibiza, Leon, Ateca en Arona.

Seat geeft extra korting op de Business Intense-modellen van de Mii, Ibiza, Ateca en Arona. De korting verschilt per model en bedraagt maximaal 2.415 euro. De Business Intense-modellen zijn uitgerust met diverse populaire features. Tijdelijk kun je op de Ateca Business Intense een extra inruilpremie ontvangen.

Mii: 220 euro voordeel

De Mii Style Intense is uitgerust met licht, parkeer- en regensensoren, cruise control, led-dagrijverlichting en een in hoogte verstelbare bestuurderstoel. De vanafprijs bedraagt 13.700 euro, de korting 220 euro.

Ibiza: tot 1.415 euro voordeel

Seat biedt bij de Ibiza twee Business Intense-uitvoeringen aan, op basis van de sportieve Ibiza FR en op basis van de luxe Ibiza Style. De extra uitrusting bestaat minimaal uit een navigatiesysteem met 8 inch aanraakscherm, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en privacy glass. Het maximale voordeel bedraagt 1.415 euro.

Ateca: tot 2.415 euro voordeel

Bij de Ateca kun je op basis van dezelfde uitvoeringen als bij de Leon het Business Intense-voordeel krijgen, maar de extra verschillen. Je krijgt minimaal een mediasysteem met 8 inch aanraakscherm, digitale radio en een inparkeersysteem. Bij inruil kun je met dit model ook in aanmerking komen voor 750 euro inruilpremie.  

Arona: tot 2.355 euro voordeel

Ook de Arona geldt de Business Intense-aanbieding op drie uitvoeringen: Style, Xcellence en FR. De extra zijn minimaal een achteruitrijcamera, park assist, keyless entry, cruise control met afstandsradar, een draadloze telefoonlader en een mediasysteem met 8 inch beeldscherm.

Update

De Leon en Leon ST Business Intense zijn opnieuw verkrijgbaar, in drie uitvoeringen. Het voordeel loopt op tot maximaal 2.955 euro.