Audi A5 Sportback S Line Edition

Audi biedt de A5 Coupé, Cabrio en Sportback tijdelijk aan als S Line Edition. Je krijgt sportieve en luxe extra’s voor een kleine meerprijs.

De Audi A5 S Line Edition is uitgerust met een automaat, een diefstalalarm, airconditioning met drie klimaatzones, een kleurendisplay tussen de tellers, een navigatiesysteem, 3 jaar lang onlineservices, sportieve S Line-aankleding en led-koplampen. Het voordeel bedraagt 8.462 euro, als je alle opties los zou kopen. Audi biedt de S Line Edition aan als Coupé, Cabrio en Sportback, vanaf 48.120 euro.

Nog meer voordeel: S Line Black Edition

De A5 Sportback is daarnaast verkrijgbaar als S Line Black Edition, met extra verfraaiingen als hoogglans zwarte afwerking aan de buitenkant, privacy glass, 19 inch tweekleurige wielen, een sportstuur, deels leren bekleding en hoogglans zwarte siertrips op het dashboard. De uitrusting is daarnaast uitgebreid met een hoogwaardiger audiosysteem en sfeerverlichting. Het totale voordeel bedraagt 11.057 euro, de vanafprijs van de A5 Sportback S Line Black Edition is 50.125 euro.