BMW 2 Serie Active Tourer

De BMW 225xe eDrive Edition wordt standaard voorzien van het High Executive Pakket. Je betaalt echter geen cent meer dan de standaard Active Tourer.

De reguliere plug-in hybride BMW 225xe staat in de prijslijst voor 44.603 euro. Dat is exact hetzelfde bedrag dat je betaalt voor de 225xe eDrive Edition - een speciale uitvoering die echter extra voorzien is van het High Executive Pakket. Zodoende ligt het voordeel op deze auto op 6.772 euro.

Met het High Executive-pakket wordt jouw nieuwe 2 Serie Active Tourer afgeleverd met elektrisch verwarmde voorstoelen, Dakota-bedkleding, een met leder bekleed sportstuur, een elektrisch te openen achterklep en automatische, 2-zone airco. Ook cruise control, het navigatiesysteem Plus en BMW Head-Up Display zijn standaard aanwezig, evenals led-mistlampen, Park Distance Control en meer. 

De 225xe is de plug-in hybride uitvoering van de 2 Serie Active Tourer. Door de brandstof- en elektromotor te combineren beschikt deze uitvoering over vierwielaandrijving.

Update: deze actie verlengd tot en met 30 juni 2020.