BMW 330e eDrive Edition

Als je van de nieuwe BMW 3 Serie de plug-in hybride sedan wilt bestellen, kruis dan de 330e eDrive Edition aan. Die komt inclusief gratis High Executive Pakket ter waarde van 7.129 euro.

Van de BMW 3 Serie is een plug-in hybride uitvoering te bestellen, de 330e. Voor hetzelfde geld krijg je tijdelijk de 330e eDrive Edition mee, dezelfde auto maar dan met het High Executive Pakket gratis erbij. Je bespaart 7.129 euro. 

Dit High Executive optiepack biedt led-koplampen en vooraan led-mistlampen, een alarmsysteem, elektrisch verwarmde voorstoelen, Vernasca lederen bekleding, de BMW Live Cockpit Professional en het Connected Pack Professional. De Live Cockpit bestaat uit een vrij in te delen digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch groot, een 10,25 inch multimediatouchscreen, navigatie, stem- en gebarenbesturing, een tuner, harddisk en connectiviteitsvoorziening. Met het Connected Pack kun je - op afstand - autofuncties via je smartphone bedienen. 

Kruis dus bij je bestelling de eDrive Edition aan, dan profiteer je van al deze extra's zonder dat het een euro meer kost.

Update: deze actie is verlengd tot en met 30 juni 2020.