BMW 3 Serie Sedan

Als je van de nieuwe BMW 3 Serie de plug-in hybride sedan wilt bestellen, kruis dan de 330e eDrive Edition aan. Die komt inclusief gratis High Executive Pakket ter waarde van 7.129 euro.

Ook van de gloednieuwe BMW 3 Serie is een plug-in hybride uitvoering te bestellen, de 330e. Die heeft een groter elektrisch bereik en is verkrijgbaar vanaf 53.697 euro. Voor hetzelfde geld krijg je echter tijdelijk de 330e eDrive Edition mee, dezelfde auto maar dan met het High Executive Pakket gratis erbij. Je bespaart 7.129 euro. 

Dit High Executive optiepack biedt led-koplampen en vooraan led-mistlampen, een alarmsysteem, elektrisch verwarmde voorstoelen, Vernasca lederen bekleding, de BMW Live Cockpit Professional en het Connected Pack Professional. De Live Cockpit bestaat uit een vrij in te delen digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch groot, een 10,25 inch multimediatouchscreen, navigatie, stem- en gebarenbesturing, een tuner, harddisk en connectiviteitsvoorziening. Met het Connected Pack kun je - op afstand - autofuncties via je smartphone bedienen. 

Kruis dus bij je bestelling de eDrive Edition aan, dan profiteer je van al deze extra's zonder dat het een euro meer kost.