Opel The Big Event

Het is weer zover: The Big Event van Opel. Tijdens de actieweek ontvang je tot 2.000 euro extra inruilwaarde voor je oude auto, 500 euro gratis brandstof en 250 euro aan accessoires.

The Big Event is terug. Dat betekent dat je gedurende een week heel veel korting krijgt. De actie bestaat uit extra inruilwaarde, gratis brandstof en gratis accessoires. Je hoeft niet te kiezen tussen deze drie dingen, je krijgt het allemaal.

De extra inruilwaarde is 2.000 euro. Uitzondering zijn de Karl, de nieuwe generatie Corsa en de vernieuwde Astra. Bij aankoop van die modellen krijg je 1.000 euro extra terug voor je oude auto. De extra inruilwaarde wordt berekend bovenop de koerslijst van AutoTelex. Deze actie geldt voor alle uitvoeringen, met uitzondering van de Selection en Business-modellen.

500 euro gratis brandstof

Je krijgt bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met een tegoed van 500 euro. Deze pas is 1 jaar geldig. De hybride en elektrische modellen van Opel zijn uitgezonderd van deze actie, net als de Selection-uitvoeringen.

250 euro aan gratis accessoires

Naast de gratis brandstof en extra inruilwaarde krijg je voor 250 euro aan gratis accessoires. Je kunt kiezen uit alle accessoires die via de Opel-dealer worden gekocht. Mocht de waarde van de gekozen extra’s de actiewaarde overstijgen, dan krijg je 250 euro korting. De uitgezonderde modellen en uitvoeringen zijn dezelfde als bij de brandstofpasactie.