Toyota C-HR

De hybride Toyota C-HR Style Ultimate is nog steeds met voordeel verkrijgbaar. Bovendien ontvang je tevens 1.000 euro extra inruilwaarde.

De Toyota-dealer verkoopt de hybride C-HR Style Ultimate uit voorraad met gratis upgrade. De opvallende SUV wordt geleverd met onder meer een verwarmbaar stuurwiel, dodehoekdetectie, parkeersensoren en een parkeerhulp en het JBL-audiosysteem. De Executive Ultimate wordt voorzien van 18 inch lichtmetalen multispaakswielen, lederen/stoffen bekleding en soft-touch dashboardafwerking. 

De gratis upgrade is 2.200 euro waard. Mocht je een inruilauto hebben, dan ontvang je bovendien tot 1.000 euro extra inruilwaarde. Zo bespaar je 3.200 euro in totaal. Rijden in de SUV kan snel want hij is uit voorraad leverbaar. Deze 1.8 Hybrid-uitvoering heeft standaard een automaat. 

Update

Toyota heeft de actie verlengd, tot en met 30 november 2019 maar zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum C-HR is 31 december 2019. De twee andere voordeeluitvoeringen zijn niet langer verkrijgbaar.