Om de komst van de geheel nieuwe Audi A1 te vieren verschijnt de bijzondere Edition One. Het voordeel op deze Sportback bedraagt bijna 2.500 euro.

Eind 2019 arriveerde de nieuwe generatie Audi A1 in de showrooms. Ter gelegenheid van de introductie brengt Audi de speciale A1 Sportback Edition One uit. Op de bijzondere en extra uitrusting geeft het merk 2.497 euro optievoordeel.

De A1 Sportback Edition One verschijnt in vijf lakkleuren, waarbij het dak, de spiegels en strips in een contrastkleur worden uitgevoerd. De speciale editie wordt voorzien van een sportonderstel. Tot de standaarduitrusting behoren een diffusor, dakspoiler, dorpels in de carrosseriekleur, dubbele uitlaatstukken, sportstoelen, een driespaaks multifunctioneel stuurwiel met lederen rand dat in hoogte en diepte verstelbaar is en pedalen van edelstaal.

Audi A1 Citycarver

De Audi A1 Edition One is te bestellen vanaf 36.235 euro. Er is keuze uit drie benzinemotoren en een handmatige of automatische transmissie. Vraag de Audi-dealer naar de beschikbare uitvoeringen, de volledige uitrusting en bijbehorende prijzen.

Update

De Edition One is niet langer verkrijgbaar van de A1 Citycarver. Audi kan bovenbeschreven uitrusting hebben aangepast, informeer hiernaar bij de Audi-dealer.