Om de komst van de geheel nieuwe Audi A1 te vieren verschijnt de bijzondere Edition One. Het voordeel op deze Sportback of Citycarver bedraagt bijna 2.500 euro.

Half november arriveert de nieuwe generatie Audi A1 in de showrooms. Naast de Sportback-uitvoering verschijnt de nieuwe A1 ook als stoere Citycarver. Ter gelegenheid van de introductie brengt Audi van beide de speciale Edition One uit. Op de bijzondere en extra uitrusting geeft het merk 2.497 euro optievoordeel.

De A1 Sportback Edition One verschijnt in vijf lakkleuren, waarbij het dak, de spiegels en strips in een contrastkleur worden uitgevoerd. De speciale editie wordt voorzien van een sportonderstel. Tot de standaarduitrusting behoren een diffusor, dakspoiler, dorpels in de carrosseriekleur, dubbele uitlaatstukken, sportstoelen, een driespaaks multifunctioneel stuurwiel met lederen rand dat in hoogte en diepte verstelbaar is en pedalen van edelstaal.

Audi A1 Citycarver

De A1 Citycarver Edition One heeft een 35 mm verhoogd onderstel, oranje of parelgrijze lak met de contrasterende onderdelen, luchtinlaten in de voorspoiler, wielkastverbreders, dakspoiler, robuuste dorpels, sierlijsten om de ruiten, sportstoelen met stof en kunstleder bekleed inclusief gekleurde stiksels, het Lichtpakket en meer.

De Audi A1 Edition One is te bestellen vanaf 36.235 euro. Er is keuze uit drie benzinemotoren en een handmatige of automatische transmissie. Vraag de Audi-dealer naar de beschikbare uitvoeringen, de volledige uitrusting en bijbehorende prijzen.