Audi A4 Avant 2020

Tijdelijk is de Audi A4 Edition One verkrijgbaar. Dat is een aantrekkelijk geprijsde A4 Limousine of Avant met een interessante meeruitrusting.

Audi heeft de A4 vernieuwd en viert dat met de Edition One. Dat is een voordelige Limousine- en Avant-variant die bovenop de standaard Pro Line een S Line plus fraaie meeruitrusting meekrijgt. De A4 Edition One is al leverbaar vanaf 62.790 euro als sedan en vanaf 65.300 euro als stationwagon. Als je er een bestelt kun je kiezen uit de lakkleuren Terragrijs metallic, Daytonagrijs metallic of Quantumgrijs. Er zijn drie motoriseringen beschikbaar.

Ten opzichte van de reguliere A4 wordt de Edition One voorzien van onder meer een sportonderstel, sportstoelen voorin, pedalen en voetsteun in edelstaal, de Audi Virtual Cockpit, MMI Navigatie Plus, het Audi Sound System en bekleding in leder/alcantara met contraststiksel. Het exterieur heeft 19 inch V-spaak wielen in lichtmetaal, led-verlichting en rode remklauwen. Daarnaast worden dorpelbeschermers, spiegelkappen en andere onderdelen in zwart uitgevoerd. 

Het voordeel op de meeruitrusting bedraagt zeker 3.500 euro. Vraag de Audi-dealer naar de volledige uitrusting en exacte prijs voor de Audi A4 Edition One van jouw keuze.