Audi Q3 Sportback

Weet je dat de Audi Q3 vanaf oktober ook als sportieve Sportback te krijgen is? Ter introductie is er de aantrekkelijke Edition One, óók van de 'gewone' Q3 SUV.

Dit jaar is de geheel nieuwe generatie Audi Q3 in de showrooms gearriveerd. Vanaf oktober is er een nieuwe uitvoering verkrijgbaar: de sportief gelijnde Audi Q3 Sportback. Om de introductie te vieren is er nu de Edition One, die verschijnt als 'gewone' SUV Q3 en als Q3 Sportback. 

De vanafprijs van eerstgenoemde ligt op 59.650 euro, die van de Sportback op 69.640 euro. Dat betekent dat Audi een deel van de rijke meeruitrusting gratis aanbrengt. De Q3 Edition One is leverbaar in meerdere motoriseringen; vraag de Audi-dealer naar de mogelijkheden.

De Edition One heeft als basis de Q3 Pro Line. Daaraan wordt allereerst de Audi Design Selection toegevoegd, een exclusieve combinatie van materialen, kleuren en uitrusting met een luxe uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan stoffen/lederen bekleding van de sportstoelen of een met leder bekleed multifunctioneel 3-spaaks stuurwiel. 

Daarbij komen nog allerhande losse accessoires. Voorbeelden zijn 20 inch lichtmetalen wielen in 5V-spaak sterdesign, matrix-led verlichting en een koplampreinigingsinstallatie, wielkastranden en dorpellijsten in de kleur van de carrosserie, de achterbank Plus en het MMI-navigatie met verkeersbordherkenning.