Elektrische Hyundai-modellen

Als je een elektrische Hyundai bestelt ontvang je voordelig een laadpunt thuis, inclusief vakkundige installatie. Dat is 940 euro waard. Je kiest uit twee pakketten.

Als je een Hyundai Ioniq Electric of Kona Electric bestelt moet je natuurlijk ook zorgen voor een laadpunt. Momenteel ontvang je van Hyundai - in samenwerking met Eneco eMobility - het laadpunt voordelig bij je elektrische auto. Je kunt daarbij kiezen uit twee installatiepakketten.

Het Basis-pakket, nu van 1.899 voor 959 euro, bestaat uit een 22 kW-wallbox waarop 2 jaar garantie zit. Ook de installatie ervan is inbegrepen, inclusief tot 10 meter graaf- en straatwerk, en load balancing (voorkomen overbelasting elektriciteitsnetwerk thuis). Wil je gebruikmaken van hoasting (automatische administratie van laadtransacties) en roaming (verbinding tussen het laadpunt en het internet) dan betaal je daarvoor extra. 

Het alternatieve Premium-pakket ontzorgt je volledig. Voor de prijs van 1.759 euro (normaliter: 2.699 euro) ontvang je alles uit het Basis-pakket; inclusief 5 jaar garantie, hosting en roaming. In plaats van een wallbox kun je ook kiezen voor een laadpunt op een paal.

Het 22 kW-laadpunt is volgens Hyundai toekomstbestendig, dat wil zeggen geschikt voor toekomstige elektrische auto's met hogere laadsnelheden. Installatie vindt plaats uiterlijk 4 weken vóór aflevering van de nieuwe Hyundai.

Update

Hyundai heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum. Het laadpunt is niet langer gratis maar nog wel 940 euro voordeliger.