Volkswagen e-Golf

Met de private leaseactie van Volkswagen wordt elektrisch rijden ook voor jou als particulier bereikbaar: de e-Golf is tijdelijk te rijden vanaf 299 euro per maand, all-inclusive. En dat 60 maanden lang.

Volkswagen introduceert de Golf E-Dition, een speciale uitvoering van de e-Golf die 6.710 euro lager geprijsd is dan de reguliere elektrische Volkswagen Golf. Doordat het merk de prijsverlaging doorberekent in het private leasetarief, kun je deze editie al rijden vanaf 299 euro per maand. Dat is een all-in tarief: alle vaste kosten zijn inbegrepen, je betaalt alleen nog variabele kosten zoals elektriciteit.

De Volkswagen-dealer levert de Golf E-Dition af met lichtmetalen wielen 'Astana', led-lampen, de boordcomputer Premium, automatische airco, adaptieve cruise control, comfortstoelen met lendensteun voorin, het Licht & Zichtpakket, een multifunctioneel stuurwiel met leder en verwarmbare voorruit.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • nu € 299,- per maand
  • elektrisch rijden
  • mooie uitrusting

Je beschikt over het radio/navigatiesysteem Discover Media met een kleurenscherm van 20,3 cm groot, plus abonnementen van 36 maanden voor Mijn Volkswagen Module, Car-Net e-Remote (afstandsbediening) en Guide & Inform (verkeersinfo). 

De elektromotor levert omgerekend 136 pk vermogen. Het 35,8 kWh sterke accupakket is goed voor een actieradius tot 230 km (WLPT). Aan een 40 kW-snellader zijn de batterijen binnen 45 minuten voor 80 procent op te laden. Het leaseproduct wordt aangeboden door Volkswagen Financial Services en valt onder het Keurmerk Private Lease.