Volkswagen e-Crafter

Heb je al kennisgemaakt met de elektrische Volkswagen Crafter? Tijdelijk ontvang je op de e-Crafter een duurzaamheidspremie van 7.500 euro. Dat scheelt in afschrijving.

Nieuw in het Volkswagen Bedrijfswagens-assortiment is de e-Crafter: een volledig elektrisch rijdende bestelwagen die hetzelfde laadvermogen heeft als zijn brandstofbroertjes. De elektromotor levert (omgerekend) 136 pk vermogen en 290 Nm koppel. Op een lading stroom kan, volgens de NEDC-test, tot 173 km gereden worden. De wagen is relatief snel op te laden. Volkswagen levert de elektrische Crafter inclusief dienstenpakket. De dealer vertelt je alles over deze nieuwe bestelwagen.

Om de overstap naar elektrisch rijden nog meer te faciliteren, ontvang je bij bestelling van de Volkswagen e-Crafter tijdelijk ook een duurzaamheidspremie: de dealer brengt 7.500 euro minder in rekening. Daarmee is de e-Crafter al vanaf 61.600 euro verkrijgbaar. Er is ook passende Operational Lease beschikbaar; vraag de Volkswagen Bedrijfswagendealer naar de mogelijkheden.

Rekenvoorbeeld
Consumentenadviesprijs € 69.100,-
Voordeel - € 7.500,-
Actieprijs € 61.600,-