Volkswagen Crafter

Het houdt maar niet op: Volkswagen verstrekt bijna tien soorten optievoordeel op de Crafter. De bedrijfswagen is tevens met actie-, inruil- en voorraadvoordeel verkrijgbaar. Stel jouw te bestellen bedrijfswagen dus slim samen. 

Bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen Crafter kun je voordelig opties bijbestellen. Wees maar niet bang dat deze niet naar je zin zijn: er is keuze uit bijna tien soorten optievoordeel. Daarbovenop kun je tot 2.500 euro extra voordeel krijgen, of tot 3.000 euro voorraadvoordeel. Dat tikt lekker aan. 

Losse accessoires met voordeel

Met de sidebars van het Van Protection System (van 679 voor 499 euro) bescherm je de Crafter; ook rvs achterbumperbescherming is in de aanbieding (nu 129 euro). Fraai en comfortabel is het eco-lederen interieur, waarbij je uit vijftien kleuren kunt kiezen. Slechts 599 euro voor de 2/3-zits Crafter, 999 euro voor de 5/6-persoonsbus. 

Voordeelpacks

Het Bestuurdersassistentie-pakket is er nu voor maar 595 euro, met adaptive cruise control, noodremassistent vooraan, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning.

Voordelige uitrustingslijnen

Op de instap-uitrustingslijn Trendline (o.a. radio Composion Audio en comfort bestuurdersstoel) ontvang je 480 euro voordeel, op de Comfortline (licht/regensensor, verwarmbare voorruit en meer) 1.235 euro. Dat loopt op tot 1.900 als je de Crafter in Highline bestelt (onder andere multifunctioneel stuurwiel, achteruitrijcamera, parkeersensoren) en tot liefst 3.551 bij de Exclusive Edition (met grootlichtassistent, lichtmetalen wielen enzovoort). Op de Crafter 30 en 35 Exclusive Edition geldt ook nog een extra korting, vraag ernaar bij de Volkswagen Bedrijfswagen-dealer.

Voorraad- en inruilvoordeel

Bestel je een Crafter uit geselecteerde voorraad, dan ontvang je bovendien voorraadvoordeel tot 3.000 euro. Op de overige Crafter-modellen krijg je 1.000 euro actiekorting plus 1.500 euro inruilvoordeel - mits je een bedrijfswagen inruilt, het maakt niet uit van welk merk. Het totale voordeel loopt in de duizenden euro's!

Update

Executive Plus-pakket niet langer voordelig leverbaar.